+38 (095) 123-22-77
+38 (097) 123-44-88
г.Киев, ул. Агентская, 77, офис 77
 

Таїланд

tailand

Багатогранний відпочинок в Таїланді

Оцінка на підставі більш ніж 1000 відгуків наших клієнтів!

  • Клімат – 9 балів
  • Пляжний відпочинок – 10 балів
  • Екскурсії – 10 балів
  • Обслуговування – 10 балів
  • SPA – 10+ балів
  • Ціни – 10 балів

Багатогранний відпочинок в Таїланді приваблює зовсім різні категорії туристів. Кожен тут знайде відпочинок до душі. Релаксувати на узбережжі та милуватись красою місцевих ландшафтів або єднатись з природою в місцевих джунглях. Проводити час на феєричних вечірках а, можливо, вбирати знання древньої країни, відвідуючи численні культурні та релігійні місця. Це Таїланд. І тут Ви будете тим ким забажаєте!

Чудовий пляжний відпочинок

Таїланд відомий своїм надзвичайним природним колоритом та чудовим пляжним відпочинком. Це тепле море цілий рік і незабутні краєвиди. Відпочинок на затишних пляжах розташованих на островах. Тільки задоволення від казкової подорожі на паромі варте всіх витрат на придбання туру.Також радимо відвідати національний парк на Сіміліанських островах. Щорічно його відвідує безліч туристів. Причина цієї уваги – краса первозданної природи. Первозданна краса якої майже не торкалися людські руки. У Тайланді дуже багатий водний світ. Поціновувачі дайвінгу просто закохаються в це місце.

Ніяких «штучно» створених екскурсійних програм!

Таїланд – едем для допитливих мандрівників. Міанг Боран (Стародавнє місто) в Самут Праканє в Таїланді є найбільшим та найдивовижнішим в світі музеєм під відкритим небом. Найвища пагода в світі знаходиться теж в Таїланді в провінції Накхон Патхом. А ще є – Королівський Палац, Храм Смарагдового Будди,Білий Храм та ще 32 700 буддійських храмів!

СПА-процедури в Таїланді

Крім насиченої екскурсійної програми, Таїланд цінується туристами за свої цілющі, якісні та відносно дешеві СПА-процедури. А також за свій славетний неперевершений тайський масаж. До речі, тайський масаж – це цілком пристойна, оздоровча процедура, якій вже тисячі років. І щоб переконатись в її оздоровчій силі треба обов’язково випробувати масаж саме у Таїланді. Ми гарантуємо – Ви будете задоволені!

Таїланд – це «країна посмішок», а посмішка додає життя. Тож посміхайтесь бо у нас є гарячі тури в Таїланд! Вони чекають саме на Вас – тож не марнуйте свій шанс відпочити та ще й відкласти гроші на наступний відпочинок! Для пошуку та замовлення найкращого туру скористайтесь нашим онлайн-сервісом. Це так просто та дуже зручно.

Інші країни для відпочинку